Uw koor?

Heeft u een muziekopleiding gevolgd en wil u zich verder muzikaal ontplooien?
Zingt u al in een koor, maar zoekt u dat tikkeltje meer?
Beschikt u over een goede stem en wil u deze verder ontwikkelen?
Redenen genoeg om verder met ons kennis te maken
Al bij het eerste contact zult u een grote gemoedelijkheid en vriendschap ervaren. Het koor omvat alle generaties, van adolescenten tot kwieke oma’s en opa’s. De koorleden treffen elkaar voor een 'pintje' na de repetitie, voor een gezellig etentje met partners, een BBQ, een wandeling, een brunch, een concert of tentoonstellingsbezoek. Ook worden er regelmatig concertreizen georganiseerd.


Iedereen met een geschikte stem en  een basis notenkennis is welkom. Belangrijk is eveneens zich ten volle te engageren voor de kooractiviteiten. Er wordt verwacht dat de leden de partituren ook thuis verder inoefenen. Hiervoor wordt voor ondersteunend materiaal gezorgd: concertopnames, inoefen CD’s per stem en computerprogramma’s. Dank zij deze middelen kan iedereen, die er zich op toelegt de partituren aan.

Aan het artistieke niveau en de koorklank in het bijzonder wordt heel wat aandacht besteed door regelmatige stemvorming, gegeven door professionele stempedagogen.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met de voorzitster,de dirigent of een koorlid en kom eens naar de repetitie om te luisteren of reeds mee te zingen. Dit kan op om het even welk moment van het jaar.


Repetities

wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.30 uur

van eind augustus tot begin juli (met uitzondering van de schoolvakanties)

Akademie voor Muzische Kunsten Meise
Brusselsesteenweg 64, 1860 Meise