Sponsors

Enkel dankzij sponsoring kan het Carmina Kamerkoor kwaliteitsvolle concerten brengen in samenwerking met beroepsmuzikanten. Wordt sponsor en verwen uzelf met een voorbehouden plaats.  Verras uw professionele relaties, uw leveranciers en uw werknemers met een exclusief evenement.  Verbindt uw bedrijfsnaam aan een cultureel project dat in de regio bekend staat om zijn kwaliteit en uitstraling.


Wij bieden verschillende sponsorformules met specifieke voordelen afhankelijk van het sponsorbedrag.  U wordt persoonlijk onthaald en naar uw VIP plaatsen begeleid. Voor exclusieve sponsors maken wij een sponsorformule op maat aangepast aan uw specifieke wensen.  Er kan bijvoorbeeld een exclusief programma met "The best of" of een VIP-receptie georganiseerd worden.  Het Carmina Kamerkoor kan ook specifieke gelegenheden binnen uw bedrijf met een kooroptreden opluisteren. Het Carmina Kamerkoor kijkt ernaar uit met u een engagement voor meerdere jaren aan te gaan.


€1000 Hoofdsponsor

8 voorbehouden VIP plaatsen

Publiciteit in het programmaboekje: formaat A4 liggend in kleur

Logo op de Carmina website met link naar uw bedrijf

Logo op het drukwerk en de affiche

Aanbieden van uw publiciteitsmateriaal aan de concerttoegang en op de receptie

 

€500 Eresponsor

6 voorbehouden VIP plaatsen

Publiciteit in het programmaboekje: formaat A5 staand in kleur

Logo op de Carmina website met link naar uw bedrijf

 

€250

Sponsor

4 voorbehouden VIP plaatsen

Publiciteit in het programmaboekje: formaat A5 staand zw/w

 

€130 Sympathisant-sponsor

2 voorbehouden VIP plaatsen

Publiciteit in het programmaboekje: formaat A6 liggend zw/w

 

€60

Steunend erelid

2 voorbehouden VIP plaatsen

Eén lijn in het programmaboekje

 

€35

Erelid

1 voorbehouden VIP plaats

Eén lijn in het programmaboekje


Bent u geïnteresseerd?

  1. Kies een sponsorformule en bezorg uw publicitair materiaal uiterlijk tegen 30 september 2018, per e-mail (indien mogelijk als jpg-bestand) of als 'scanbaar document' rechtstreeks of via uw contactpersoon aan Marleen Magnus mamagnusbe@yahoo.com
  2. Het gesponsorde bedrag kan u contant betalen aan uw contactpersoon of overschrijven op het KBC-rekeningnummer BE44 7350 3932 9545 van de Carmina vzw.  Wij bezorgen u een attest/factuur voor publicitaire uitgaven. Deze kosten zijn 100% fiscaal aftrekbaar.  Na het concert en na betaling bezorgen wij u een exemplaar van het programmaboekje met uw publiciteit.