Sponsors

Enkel dankzij sponsoring kan het Carmina Kamerkoor kwaliteitsvolle concerten brengen in samenwerking met beroepsmuzikanten. Wordt sponsor en verwen uzelf met een voorbehouden plaats.  Verras uw professionele relaties, uw leveranciers en uw werknemers met een exclusief evenement.  Verbindt uw bedrijfsnaam aan een cultureel project dat in de regio bekend staat om zijn kwaliteit en uitstraling.


Wij bieden verschillende sponsorformules met specifieke voordelen afhankelijk van het sponsorbedrag.  U wordt persoonlijk onthaald en naar uw VIP plaatsen begeleid. Voor exclusieve sponsors maken wij een sponsorformule op maat aangepast aan uw specifieke wensen.  Er kan bijvoorbeeld een exclusief programma met "The best of" of een VIP-receptie georganiseerd worden.  Het Carmina Kamerkoor kan ook specifieke gelegenheden binnen uw bedrijf met een kooroptreden opluisteren. Het Carmina Kamerkoor kijkt ernaar uit met u een engagement voor meerdere jaren aan te gaan.

Bent u geïnteresseerd?

  1. Selecteer via onderstaand formulier uw sponsorformule naar keuze. U krijgt hiervan een bevestigingsmail. 
  2. Bezorg uw publicitair materiaal, per e-mail (indien mogelijk als jpg-bestand) of als 'scanbaar document' rechtstreeks of via uw contactpersoon aan katleen.vaganee@telenet.be.
  3. Het gesponsorde bedrag kan u contant betalen aan uw contactpersoon of overschrijven op het KBC-rekeningnummer BE44 7350 3932 9545 van de Carmina vzw.  Wij bezorgen u een attest/factuur voor publicitaire uitgaven. Deze kosten zijn 100% fiscaal aftrekbaar.  Na het concert en na betaling bezorgen wij u een exemplaar van het programmaboekje met uw publiciteit.