Carmina Nieuwsbrief 2014-04

Overvalt jou de druk(te) van het eindejaar? Geef niet toe en las een muzikaal intermezzo in!
A Christmas Cantata in een jazzy ritme, boek nu via www.demuzevanmeise.be
Prosit 2015!
Wie der Hirsch schreit…


 

A Christmas Cantata in een jazzy ritme van Nils Lindberg
Deze kerstcantate alleen onder jazz klasseren, is wat kort door de bocht. Maar alle ingrediënten zijn er, en meer… Lindberg laat het kerstverhaal, ademloos vertellen door twee solisten en koor. Je voelt de last van de reis, het Oosterse Palestina, de blijdschap in de verrassende harmonieën en instrumentale partijen van big band en piano. Een muzikaal verhaal voor klein en groot – A Christmas Cantata, een uitstekend begin van de kerstweek!
Lees meer en/of boek kaarten voor zaterdag 20 of zondag 21/12.


Nils Lindberg, componist – arrangeur - pianist.
Lees hier alles over deze Zweedse componist die sinds de jaren ’50 het Zweedse landschap van jazz en hedendaagse muziek voor koor en/of orkest beheerst.Prosit 2015!
Een heildronk op het nieuwe jaar bereid je voor… Ontdek in primeur het Carmelina tripelbier naar aanleiding van onze concerten in De Muze van Meise op 20 en 21 december. Deze verrassende smaakmaker kan de gepaste invulling zijn voor je kerstcadeaus: te koop per trio in geschenkverpakking. Bestel hier en bij voorkeur op voorhand.
Wie der Hirsch schreit…in de lente!
De winter verslapt zijn greep. Het bos worstelt uit de ijsklem en beekjes borrelen op. Een dorstig hert schrijdt behoedzaam naar het frisse water… zo ook het Carmina Kamerkoor! Psalm 42 van Felix Mendelssohn Bartholdy is het volgende programma dat gebracht wordt in een organisatie van Lions Club Grimbergen op vrijdag 13 maart 2015 om 20u30 in de O.L.V. van Goede Hoop-kerk in Vilvoorde. Uitvoerders zijn naast het Carmina Kamerkoor, het Brusselse Bachkoor en Brussels Sinfonietta, het kamerorkest van het Brusselse onderwijs voor podiumkunsten. Nog op de afspraak: de jonge adolescente, Mona Verhas, die het vioolconcerto van Jean Sibelius brengt. Meer hierover in onze volgende nieuwsbrief.