Concert Messiah Händel Vilvoorde

18/11/2022
>
19/11/2022

Vilvoorde, O.L.V.-van-Goede Hoopkerk, vrijdag 18 en zaterdag 19 november 20u, deuren 19u30

Een meesterwerk! Grandioos! Goddelijk! dixit Dublin in 1742.

Deze versie 2022 gaat voor dezelfde begeestering. Een verrassende uitvoering waarin je helemaal betoverd wordt door de grootsheid van dit oratorium.

Online ticketverkoop voor concerten in Vilvoorde via Eventbrite of via de koorleden en verkooppunten Standaard Boekhandel, Grimbergen/Meise en Orchis Florale Vormgeving, Vilvoorde.

Jongeren t.e.m. 18 jaar uit Vilvoorde en houder van een V-pas kunnen op vertoon van hun V-pas aan de deur een ticket bekomen voor 5€.

Een organisatie van Carmina Kamerkoor met Cantabile Hove. Michiel Haspeslagh stoomt de koren klaar voor een onvergetelijke uitvoering met zijn typische eigen interpretatie die de muziek volledig tot zijn recht laat komen en terug plaatst in zijn originele context. 

Er wordt samengewerkt met een barok topensemble en professionele solisten: Dagmara Dobrowolska, Kevin Skelton, Bart Uvijn, Tiemo Wang.

Wil je meer weten over dit meesterwerk en zijn componist? Mis zeker de voordracht niet van Sabien Van Dale op dinsdag 8 november 2022 om 20u in MIRA Volkssterrenwacht - Abdijstraat - 1850 Grimbergen (inschrijven via info@carmina.be aangewezen, 10€ ter plaatse te betalen).

Deze concerten worden mogelijk gemaakt door subsidies van Vlaanderen, stad Vilvoorde, Koor&Stem Vlaams Brabant, provincie Vlaams-Brabant alsook door talrijke sponsors.

Mis je één van de concertdata in Vilvoorde, dan kan je nog steeds in Hove terecht op vrijdag 25 november. Volg deze link voor het bestellen van tickets voor 25 november in Hove