Carmina nieuwsbrief 2016-02

24-4-2016 : Zingen – natuur – wandelen – fietsen – Museum M…


Boek zondag 24 april om 11u30 in uw agenda voor het Carmina aperitiefconcert en maak er een culturele of sportieve lente-uitstap van!


Uw dag begint in La Foresta in Vaalbeek om 11u30. Op het programma: Vlaamse polyfonisten en romantische a capella-liederen van Pierre de la Rue, Josquin des Prez, Orlandus Lassus, Kellow, J.Pye, F. Mendelssohn-Bartholdy, J. Rheinberger, E. Elgar en Charles V. Stanford, H. Alfvén. Aansluitend op het concert (een 40-tal minuten) geniet u van een aperitief ter plaatse en kunt u gezellig bijpraten met vrienden, koor en sympathisanten.


Boek nu uw kaarten via info@carmina.be: 12 euro voor concert en aperitief in domein La Foresta, Kloosterweg Vaalbeek – Oud-Heverlee.


Maar uw uitstap hoeft hier niet te eindigen.


Vlakbij vindt u de vijvers van Oud-Heverlee met gezellige eetgelegenheden en nadien kan u wandelen of fietsen in het lentegroen. Mocht het weer tegenvallen dan kan u nog altijd uitwijken naar Museum M in Leuven waar op dit moment een tentoonstelling loopt van Hendrick De Clerck (ca. 1560-1630), spindokter van de aartshertogen Albrecht en Isabella die de Zuidelijke Nederlanden regeerden begin 17de eeuw. klik hier voor meer info.

Tot op onze muzikale ontmoeting in La Foresta op 24 april!